Betalingsfeil - Myherbshealthy

The greatest wealth is health!

H E R B A L I F E ®
Independent Distributor Philippines
Totalt produkter:
Totalpris:
orrem@msn.com
Title
Gå til innhold
PRODUKTKATALOG
Totalt produkter:
Totalpris:
HANDLEVOGN
CONFIRMATION PAGE


Beklager, Betalingsfeil!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hvis du har nådd denne siden i et forsøk på å foreta en betaling, er enten du klikker på "Avbryt og returner til lenke" eller en betalingsfeil oppstod under behandlingen av transaksjonen, og bestillingen din kunne ikke fullføres. Prøv igjen, hvis problemene vedvare.

Hvis du har spørsmål, vennligst send e-post: orrem@msn.com
eller kontakt oss direkte: +47 707 12 420 / +47 466 63 509

LEGGE MERKE TIL:

Vær oppmerksom på at du også kan betale direkte til e-posten vi sendte deg etter at du har bestilt.
Det er en lenke nederst i betalingsseksjonen:   <--- Dette vil omdirigere deg til en PayPal-sikker betaling. Men hvis du avbryter betalinger og ønsker å behandle bestillingen, vil vi sende deg en følgesvarsling for bestillingen din.
Ansvarsfraskrivelse: Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, sykdom eller smerte. I samsvar med gjeldende lover. Resultatene er ikke typiske, enkelte resultater vil variere.
Copyright © 2018 www.myherbshealthy.no - Herbalife Uavhengig distributør
Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen