Formula 1 Vanilje - Myherbshealthy

The greatest wealth is health!

H E R B A L I F E ®
Independent Distributor Philippines
Totalt produkter:
Totalpris:
orrem@msn.com
Title
Gå til innhold
PRODUKTKATALOG
Totalt produkter:
Totalpris:
HANDLEVOGN
 Formula 1 Vanilje
kr 473.33
Legg til
Oversikt

Velsmakende, næringsrikt måltid som gir en svært god balanse av høykvalitetsproteiner fra melk og soya, essensielle mikronæringsstoffer og tilsatte plantestoffer og urter.

Hovedfordeler

- Verdens ledende måltidserstatningsshake*. F1-shaker har hjulpet folk over hele verden med å nå sine  vektkontrollmål. Nå dine mål i dag!

Støttet av vitenskapen: Kliniske studier viser at daglig bruk av måltidserstatningsshaker, som en del av et kalorikontrollert kosthold, effektivt kan kontrollere vekt sammen med moderat trening.

Kalorikontrollert: cirka 220 kcal per porsjon. Formula 1, som er rik på proteiner fra soya og meieriprodukter (17 g per porsjon), er et ypperlig alternativ hvis du ønsker å bygge muskelmasse i kombinasjon med trening. En F1-shake er rask å blande sammen og er et praktisk, næringsrikt alternativ til frokost, lunsj eller middag. Soyaprotein: et fullverdig protein som tilfører alle essensielle aminosyrer. Gir tilskudd av essensielle vitaminer og mineraler.
Bruk

Nyt en Formula 1-shake hver dag som et næringsrikt måltid.

Bland to spiseskjeer pulver (26 g) med 250 ml lettmelk (1,5 % fett).
• For vektkontroll: Å erstatte to måltider daglig med måltidserstatninger, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til vektnedgang. Erstatt to måltider daglig med en velsmakende Formula 1-shake, og spis ett næringsrikt måltid.
• For god ernæring og vektopprettholdelse: Å erstatte ett måltid daglig med en måltidserstatning, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til å opprettholde vekten etter vektnedgang. Erstatt ett måltid daglig med en velsmakende Formula 1-shake, og spis to næringsrike måltider.

Andre relaterte produkter:

Baseernæring
Baseernæring
Baseernæring
Baseernæring
Ansvarsfraskrivelse: Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, sykdom eller smerte. I samsvar med gjeldende lover. Resultatene er ikke typiske, enkelte resultater vil variere.
Copyright © 2018 www.myherbshealthy.no - Herbalife Uavhengig distributør
Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen